
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 395 g d'eau
- 6 œufs de gros calibre
- 30 g d'oignons verts en morceaux de 13 mm/½ po (env. 2 oignons verts)
- 60 g de mayonnaise selon le goût
- 1 c. à thé de moutarde de Dijon
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1 pincée de paprika en poudre
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche hachée
- 10 tranches de pain blanc
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 182.2 kcal / 762.1 kJ
- Białko
- 8.3 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Sód
- 288.2 mg