Solero-Dessert

4.8 58 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 Portionen

Składniki

  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    400 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    20 g
  • Sahnesteif
    2 Pck.
  • Vanillejoghurt
    500 g
  • Pfirsiche, aus der Dose abgetropft, in Würfeln (2 cm)
    480 g
  • Maracuja-Nektar
    400 g
  • Vanille-Saucenpulver ohne Kochen
    2 Pck.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 84 mg
Białko 6 g
Kalorie 1455 kJ / 348 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...