Urządzenia i Akcesoria
Kräuter-Schmand-Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft15 g
-
Zitrone, unbehandelt 1 geh. TL Schale fein abgerieben, 10 g Saft ausgepresst1
-
Knoblauchzehen2
-
Minze abgezupft4 Stängel
-
Schalotten halbiert40 g
-
Schmand400 g
-
Salz1 TL
-
Muskat¼ TL
-
Schnittlauch in feinen Röllchen40 g
-
Pfeffer½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
319 mg
Białko
2 g
Kalorie
458 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peperoni-Knoblauch-Aufstrich
5 min
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Tomaten-Dip
5 min
Frühlings-Kartoffelsalat
3 godz. 30 min
Avocado-Tomaten-Dip
10 min
Möhren-Rucola-Dip
40 min
Rucola-Tomaten-Dip
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min
Kurkuma-Möhren-Dip
5 min
Zwiebelbutter
10 min
Mediterraner Dip zum Grillen
5 min