
Urządzenia i Akcesoria
Kräuter-Schmand-Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft15 g
-
Zitrone, unbehandelt 1 geh. TL Schale fein abgerieben, 10 g Saft ausgepresst1
-
Knoblauchzehen2
-
Minze abgezupft4 Stängel
-
Schalotten halbiert40 g
-
Schmand400 g
-
Salz1 TL
-
Muskat¼ TL
-
Schnittlauch in feinen Röllchen40 g
-
Pfeffer½ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
110 kcal /
458 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
319 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 4/2023
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy