Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Bacon, in feinen Streifen
- 10 g Öl
- 120 g Datteln, entsteint
- 300 g Frischkäse
- 100 g Crème fraîche
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 5 g Honig
- 6 Zweige Thymian, abgezupft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1451 kJ / 347 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 350 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dattel-Curry-Dip
5 min
Dried Beef Dip
10min
Walnuss-Aufstrich mit Schinkenspeck
10min
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8h
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15 min
Zwiebel-Dip
2h 20min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10min
Zwiebelbutter
10min
Dip Dip Hurra
10min
Tomaten-Pistazien-Aufstrich
15 min
Mediterraner Dip zum Grillen
15 min
Handbrot mit Schinken und Käse
12 Std. 30 Min