Urządzenia i Akcesoria
Dattel-Speck-Dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Bacon in feinen Streifen100 g
-
Öl10 g
-
Datteln, entsteint120 g
-
Frischkäse300 g
-
Crème fraîche100 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer2 Prisen
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Honig5 g
-
Thymian abgezupft6 Zweige
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
350 mg
Białko
6 g
Kalorie
1451 kJ /
347 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 2/2023
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Limettenbutter
5 min
Zwiebel-Dip
2 godz. 20 min
Dattel-Curry-Dip
5 min
Herzhafter Käsekuchen mit Entenbrust und Preiselbeeren
1 godz. 40 min
Basilikum-Parmesan-Creme
5 min
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 min
Kräuter-Schmand-Dip
10 min
Zwiebelbutter
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min
Mediterraner Dip zum Grillen
5 min