Urządzenia i Akcesoria
Gebrannte Mandeln im weißen Schoko-Kokosmantel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
750 g
Składniki
-
Mandeln400 g
-
Zucker80 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Wasser10 g
-
Kokosraspeln150 g
-
Puderzucker (opcjonalnie)50 g
-
weiße Schokoladen-Kuvertüre in Stücken200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 Gramm
Sód
27 mg
Białko
12 g
Kalorie
2190 kJ /
523 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Erdbeer-Basilikum-Konfitüre
25 min
Cantuccini
1 godz. 30 min
Mango-Wodka-Slush
5 min
Eierpunsch
20 min
Haselnuss-Eis
8 godz.
Lotus® Keks-Aufstrich
10 min
Himbeer-Balsamico-Sirup mit Rosmarin
3 godz.
Nougat-Spekulatius-Plätzchen
2 godz.
Weihnachtscappuccino
1 godz. 10 min
Glühwein on the rocks
2 godz.
Cheesecake-Mandeln
2 godz.
Geröstete Kokos-Makronen
1 godz.