Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Red Pepper with Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
13 ounce
Składniki
-
red bell pepper cubed (1 in.)200 g
-
30 g extra virgin olive oil, dividedvegetable oil divided30 g
-
onion cut in wedges (1 in.)170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 13 ounce
Sód
9 mg
Białko
4 g
Kalorie
1166 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taco Bar Staples
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Assorted Nuts Mooncake
Brak ocen
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Yogurt with Spiralized Fruit
Brak ocen
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
2 godz.
CA Digital Flipbook #1
2 godz.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1 godz. 30 min
Mini Shrimp Omelettes
35 min
Cilantro Lime Sauce
10 min