Sautéing Red Pepper with Onions
TM6

Sautéing Red Pepper with Onions

(Brak ocen)

Składniki

  • 200 g red bell pepper, cubed (1 in.)
  • 30 g vegetable oil, divided
    lub 30 g extra virgin olive oil, divided
  • 170 g onion, cut in wedges (1 in.)

Wartości odżywcze
na 13 ounce
Kalorie
1166 kJ / 278 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
7.1 g
Sód
9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy