Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Red Pepper with Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
13 ounce
Składniki
-
red bell pepper cubed (1 in.)200 g
-
30 g extra virgin olive oil, dividedvegetable oil divided30 g
-
onion cut in wedges (1 in.)170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 13 ounce
Sód
9 mg
Białko
4 g
Kalorie
1166 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taco Bar Staples
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Basic Soup Purée
45 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Sautéing Onions and Garlic
Brak ocen
Steamed Rice
25 min
Shredded Lettuce
10 min
Chunky Guacamole
10 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 min
Lemonade
5 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Lemonade
5 min
Chocolate Nice Cream
2 godz. 5 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min