Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Red Pepper with Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
13 ounce
Składniki
-
red bell pepper cubed (1 in.)200 g
-
30 g extra virgin olive oil, dividedvegetable oil divided30 g
-
onion cut in wedges (1 in.)170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 13 ounce
Sód
9 mg
Białko
4 g
Kalorie
1166 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taco Bar Staples
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Cold Red Curry Soup
30 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Chocolate Avocado Dream
15 min
No Starter Sourdough Bread
23 godz.
Classic Mashed Potatoes
50 min
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3 godz. 35 min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10 min
Folded Herb Bread
Brak ocen
Curry Fish Head
Brak ocen
Brioche Buns
2 godz.