Confettura di rabarbaro e fragole
TM6 TM5

Confettura di rabarbaro e fragole

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 500 g di rabarbaro, a pezzi (2-3 cm)
  • 400 g di fragole, tagliate a metà e private del picciolo
  • 500 g di zucchero gelificante 2:1
  • 50 g di succo di limone
  • 10 g di olio di semi di girasole

Wartości odżywcze
na 1 vasetto
Kalorie
1640.4 kJ / 392.1 kcal
Białko
1.4 g
Węglowodany
93.5 g
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy