
Urządzenia i Akcesoria
Confettura di rabarbaro e fragole
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 55 min
6 vasetti
Składniki
-
di rabarbaro a pezzi (2-3 cm)500 g
-
di fragole tagliate a metà e private del picciolo400 g
-
di zucchero gelificante 2:1500 g
-
di succo di limone50 g
-
di olio di semi di girasole10 g
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Kalorie
392.1 kcal /
1640.4 kJ
Białko
1.4 g
Tłuszcz
2.1 g
Węglowodany
93.5 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Confetture
11 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria