Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di tonno in scatola, sott'olio
- 4 filetti di acciuga, sott'olio
- 300 g di ricotta fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 666 kJ / 160 kcal
- Białko
- 15.7 g
- Węglowodany
- 1.75 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purea di patate
45 min.
Salsa cocktail
5 Min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min.
Mousse di tonno
5 Min
Dip di tonno
5 Min
Crema Thermomix®
45 min.
Zabaione
15 min
Torta di pane
1h 20min
Flammkuchen con patate
1h 30 min.
Crostata di cipolle e formaggio
1h 15 min.
Zabaglione
15 min
Mousse di prosciutto
10 min.