Urządzenia i Akcesoria
Mousse di tonno
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porzioni
Składniki
-
250 g di tonno in scatola, sott'olio
-
4 filetti di acciuga, sott'olio
-
300 g di ricotta fresca
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
15.7 g
Kalorie
666 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
1.75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Impasto per pizza
1 godz.
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Meringhe
2 godz.
Pasta frolla dolce
1 godz. 50 min
Impasto per pizza
1 godz.
New York cheesecake
6 godz. 30 min
Crespelle verdi al formaggio e prosciutto
55 min
Mousse di tonno
5 min
Purea di patate
45 min
Mousse di formaggio
10 min
Mousse di prosciutto
10 min
Zabaione
15 min