
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 390 g de farine de blé et un peu plus pour travailler la pâte
- 1 sachet de poudre à lever
- ¼ de c. à café de sel
- 70 g de sucre
- 170 g de lait
- 90 g de beurre mou, en morceaux
- 1 œuf battu, pour badigeonner
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 157.5 kcal / 659.1 kJ
- Białko
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Węglowodany
- 23.8 g
- Błonnik
- 0.7 g