Sous-vide roastbeef

Sous-vide roastbeef

4.5 6 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 94 godz. 45 min
4 porce

Składniki

  • 700 gramů hovězího masa nízkého roštěnce
  • 1 čajová lžička hrubozrnné soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 snítka čerstvého tymiánu jen lístky
  • 1 větvička čerstvého rozmarýnu jen lístky
  • 150 gramů dijonské hořčice
  • 50 gramů worcesterové omáčky
  • 150 gramů kečupu
  • 170 gramů olivového oleje
  • 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
  • 30 gramů citrónové šťávy

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 1500.8 mg
Białko 39.7 g
Kalorie 2830.3 kJ / 676.5 kcal
Tłuszcz 51.8 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Węglowodany 15.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...