Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 gramů hovězího masa, nízkého roštěnce
- 1 čajová lžička hrubozrnné soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 snítka čerstvého tymiánu, jen lístky
- 1 větvička čerstvého rozmarýnu, jen lístky
- 150 gramů dijonské hořčice
- 50 gramů worcesterové omáčky
- 150 gramů kečupu
- 170 gramů olivového oleje
- 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
- 30 gramů citrónové šťávy
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2830.3 kJ / 676.5 kcal
- Białko
- 39.7 g
- Węglowodany
- 15.9 g
- Tłuszcz
- 51.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 1500.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pistáciové krekry (bez lepku)
30 Min
Bezinkový nepečený dort
6h
Vanilková omáčka (Crème anglaise)
Brak ocen
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1 Std. 50 Min
Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
12 Std.
Malajské kokosové kuře
10sa
Uzly se slaninou a cibulí
1óra
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1h 15min
Křupavý jogurtový chléb
3h
Smetanová vanilková zmrzlina (Gelato alla crema)
10 Std. 15 Min
Portugalský chléb (Pão de água)
3u. 30min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min