Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů čedaru, na kousky
- 450 gramů tmavého piva
- 30 gramů másla, změklého, plus navíc na vymazání
-
25
gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
lub 1 balíček instantního droždí (7–8 gramů) - 50 gramů medu
- 600 gramů chlebové pšeničné mouky
- 200 gramů celozrnné pšeničné mouky
- 2 čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1137 kJ / 271.7 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 42.2 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 373.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2h 10min
Podmáslový chléb
4hod. 35min
Chléb se semínky a cibulkou
1 Std. 50 Min
Citrónový japonský cheesecake
1 Std. 45 Min
Špaldový salát
20min
Čokoládovo-smetanové tyčinky s kokosem (Nanaimo bars)
2 Std. 20 Min
Rybí hamburger s okurkovou omáčkou
20min
Fermentovaná mrkev
60 Std. 30 Min
Celozrnný chléb
3 Std.
Rustikální chléb s olivami, fíky a ořechy
2 Std. 20 Min
Domácí chléb se zákysem
2h 10min
Nepečený cheesecake s bílou čokoládou
8h 20 min