Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů čedaru, na kousky
- 450 gramů tmavého piva
- 30 gramů másla, změklého, plus navíc na vymazání
-
25
gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
lub 1 balíček instantního droždí (7–8 gramů) - 50 gramů medu
- 600 gramů chlebové pšeničné mouky
- 200 gramů celozrnné pšeničné mouky
- 2 čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1137 kJ / 271.7 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 42.2 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 373.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Domácí chléb se zákysem
2 Std. 10 Min
Křupavý jogurtový chléb
3 godz.
Slaninové housky
1h 40 min.
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12h
Karibské kari
45 min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1h 40 min.
Čtyřzrnné muffiny
45 min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 godz. 30 min
Tradiční chléb se semínky
1h 50 min.
Podmáslový chléb
4h 35min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 Std. 10 Min
Kváskový chléb
16h 30 min