Pasta con crema di peperoni e Feta
TM6

Pasta con crema di peperoni e Feta

4.2 (34 oceny)

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di peperoni, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
  • 320 g di pasta corta a piacere
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 50 g di Feta a pezzi
  • 30 g di yogurt greco magro, non dolcificato
  • 2 - 3 foglie di menta, lavate

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1753.5 kJ / 419 kcal
Białko
11.9 g
Węglowodany
65.9 g
Tłuszcz
13.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
3.1 g
Sód
675.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy