Pasta con crema di peperoni e Feta

Pasta con crema di peperoni e Feta

4.2 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    20 g
  • di peperoni puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
    200 g
  • di pasta corta a piacere
    320 g
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • di Feta a pezzi
    50 g
  • di yogurt greco magro non dolcificato
    30 g
  • foglie di menta lavate
    2 - 3

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 419 kcal / 1753.5 kJ
Białko 11.9 g
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 65.9 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 675.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...