Sovracosce di pollo speziate alla birra

Sovracosce di pollo speziate alla birra

4.6 166 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 cucchiaino di paprica
  • ½ cucchiaino di origano secco
  • ½ cucchiaino di aglio in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
  • ¾ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 4 sovracosce di pollo con la pelle (circa 1000 g)
  • 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 200 di cipolla a spicchi (3-4 cm)
  • 10 g di concentrato di pomodoro
  • 150 g di birra
  • 1 cucchiaio di dado per brodo
  • 150 g di carote a fette (1 cm)
  • 400 g di patate a pezzi (2 cm)
  • 100 g di funghi freschi in quarti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 4136.5 kcal / 17307.1 kJ
Białko 126.6 g
Tłuszcz 34.4 g
Węglowodany 885.9 g
Błonnik 161.6 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 898.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...