Focaccia alla curcuma

Focaccia alla curcuma

4.6 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 1450 g di acqua
  • 100 g di latte
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 5 g di malto d'orzo
    5 g di miele
  • 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di farina tipo 0
  • 200 g di farina manitoba
  • 15 g di curcuma in polvere (vedere consigli)
  • 8 g di sale
  • 30 g di succo di limone
  • 3 pizzichi di sale grosso

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 386.2 kcal / 1616 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 11.4 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 596 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...