
Urządzenia i Akcesoria
Orzeszkarmel (mrożona orzechowa kawa zbożowa)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 porcji
Składniki
-
750 - 1000 g napoju owsianego Inka® Barista
-
200 g bananów, dojrzałych (opcjonalnie) pokrojonych na kawałki
-
40 - 60 g masła orzechowego (patrz wskazówka)
-
10 - 20 g kawy zbożowej, rozpuszczalnej Inka® Karmelowa (2-4 łyżki)
-
100 - 200 g kostek lodu (patrz wskazówka), plus opcjonalnie dodatkowa ilość do podania
-
2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
166.7 kcal /
697.3 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
5.9 g
Węglowodany
25.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
33.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEPIS NA UDANE WAKACJE
13 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Kokosowy omlet z białek
45 min
Porzeczanki (drożdżówki z porzeczkami) na napoju roślinnym (bez laktozy)
2 godz. 50 min
Roślinna pianka do kawy
10 min
Affogato bananowe z kawą zbożową
12 godz. 40 min
Thermomix® Party
1 godz. 30 min
Koktajl gruszkowo-cynamonowy
10 min
Mango Tango (koktajl kawowo-owocowy)
10 min
Sałatka ze szpinakiem, rumienionymi krewetkami i owocami
15 min
Lemoniada brzoskwiniowa
5 min
Śniadaniowy koktajl kawowy
10 min
Chałka z waniliową kruszonką
1 godz. 5 min
Cappuccino czekoladowe
10 min