Urządzenia i Akcesoria
Buchweizen-Reis-Toast (Glutenfrei)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 14 godz.
700 g
Składniki
Vorteig
-
Buchweizenmehl45 g
-
Reismehl, weiß30 g
-
Wasser85 g
-
frische Hefe10 g
Fertigstellung
-
Wasser500 g
-
frische Hefe10 g
-
Flohsamenschalen20 g
-
glutenfreie Brotmehl-Mischung500 g
-
Salz1 - 2 TL
-
Öl zum Einfetten2 TL
-
Milch zum Bepinseln1 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 700 g
Sód
6323.2 mg
Białko
31.6 g
Kalorie
9832.6 kJ /
2350 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
41.1 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
487.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfreies Backen
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Amerikanische Bagels
2 godz.
Ciabatta
17 godz.
Mohnflesserl
14 godz. 30 min
Müsliweckerl
15 godz. 30 min
Dinkelbrot
1 godz. 30 min
Pitabrote
2 godz.
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3 godz.
Laugen-Minis
2 godz. 15 min
Brioche
9 godz. 30 min
Möhren-Vollkorn-Brot mit Nüssen
24 godz.
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
2 godz. 35 min
Waldstauden-Roggenbrot
23 godz. 30 min