Buchweizen-Reis-Toast (Glutenfrei)

Buchweizen-Reis-Toast (Glutenfrei)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 14 godz.
700 g

Składniki

Vorteig
  • Buchweizenmehl
    45 g
  • Reismehl, weiß
    30 g
  • Wasser
    85 g
  • frische Hefe
    10 g
Fertigstellung
  • Wasser
    500 g
  • frische Hefe
    10 g
  • Flohsamenschalen
    20 g
  • glutenfreie Brotmehl-Mischung
    500 g
  • Salz
    1 - 2 TL
  • Öl zum Einfetten
    2 TL
  • Milch zum Bepinseln
    1 EL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 700 g

Sód 6323.2 mg
Białko 31.6 g
Kalorie 9832.6 kJ / 2350 kcal
Tłuszcz 13.2 g
Błonnik 41.1 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 487.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie