Urządzenia i Akcesoria
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
12 portions
Składniki
Mantou Buns
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
brown sugar40 g
-
water265 g
-
all-purpose flour plus extra to dust500 g
-
vegetable oil plus extra to grease10 g
-
salt1 tsp
Butternut Squash Soup
-
unsalted butter cold, cubed (2.5 cm)30 g
-
yellow onion30 g
-
butternut squash peeled, de-seeded, cubed (5 cm)400 g
-
russet potatoes peeled, cubed (2.5 cm)100 g
-
raw cashews60 g
-
water (see Tip)700 g
-
salt to taste
-
ground white pepper to taste
-
fresh mixed herbs to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
200 mg
Białko
6 g
Kalorie
1014 kJ /
242 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Tomato Soup
30 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sous-Vide Herbal Chicken
4 godz. 15 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 godz. 35 min
Homemade Lemonade
10 min
Mantou Buns with Soya Milk
1 godz. 35 min
Mantou Buns with Whole Butternut Squash Soup (TM5 Metric)
55 min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Leek and Potato Soup
40 min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55 min