Urządzenia i Akcesoria
Steamed cabbage and pork dumplings
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
32 pieces
Składniki
Dumpling wrappers
-
oil plus extra for greasing1 tbsp
-
water plus extra as needed150 g
-
flour plus extra for dusting300 g
-
salt¼ tsp
Filling and dumplings
-
white cabbage leaves cut in pieces 3-4 cm400 g
-
salt1 ½ tsp
-
pork mince350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
10 g sakerice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground pepper½ tsp
-
light sesame oil (15 g)1 tbsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-fried vegetables
10 min
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Brak ocen
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Versatile smooth soup
45 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Boiled eggs
20 min
Steamed rice
25 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Chocolate cake
45 min
Apple cake
1 godz.
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min