Urządzenia i Akcesoria
Steamed cabbage and pork dumplings
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
32 pieces
Składniki
Dumpling wrappers
-
oil plus extra for greasing1 tbsp
-
water plus extra as needed150 g
-
flour plus extra for dusting300 g
-
salt¼ tsp
Filling and dumplings
-
white cabbage leaves cut in pieces 3-4 cm400 g
-
salt1 ½ tsp
-
pork mince350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
10 g sakerice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground pepper½ tsp
-
light sesame oil (15 g)1 tbsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pumpkin soup
35 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Chocolate chip cookies
50 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Chicken noodle soup
1 godz. 35 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min