Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa), bien fría
- 200 g de chocolate blanco, en trozos
- 30 g de leche
- 150 g de hojuelas de maíz
- 400 g de fresas, y un poco más para decorar
- 50 - 70 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1906 kJ / 454 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de manzana
2 Std.
Sandwich helado de vainilla
14 godz.
Mousse de frutas
3 Std.
Flan sin hornear
3 Std.
Delicias de coco
1 Std. 30 Min
Pastel imposible al Varoma
6 Std.
Flan
2 Std. 45 Min
Malteada de pay de manzana
30 Min
Panquecitos de emergencia
10 Min
Macarrones de chocolate
24h
Pastel de chocolate con profiteroles
4 Std. 30 Min
Pay de limón
3h 30min