Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de nueces
- 50 g de chabacanos deshidratados
- 350 g de agua mineral
- ½ cucharadita de azúcar
- 30 g de levadura prensada fresca
- 600 g de harina
- 2 cucharaditas de sal (15 g)
- 40 g de pasitas
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 513 kJ / 123 kcal
- Białko
- 3.57 g
- Węglowodany
- 24.04 g
- Tłuszcz
- 1.38 g
- Błonnik
- 1.72 g