Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de nueces
- 50 g de chabacanos deshidratados
- 350 g de agua mineral
- ½ cucharadita de azúcar
- 30 g de levadura prensada fresca
- 600 g de harina
- 2 cucharaditas de sal (15 g)
- 40 g de pasitas
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 513 kJ / 123 kcal
- Białko
- 3.57 g
- Węglowodany
- 24.04 g
- Tłuszcz
- 1.38 g
- Błonnik
- 1.72 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolillos caseros
1h 40min
Pan de leche con nueces
1h 50min
Pan de leche
2h 20 min
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min
Pan multicereales
24u.
Medias noches al vapor
2u.
Pan integral de semillas
2h 50min
Galletas de amaranto
45 min
Pan blanco
1h 40min
Hogaza exprés
50min
Pan de caja
2h 30min
Pan de caja con ajonjolí
2u.