Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g aceite de oliva, y un poco más para engrasar
- 100 g polenta, y un poco más mara espolvorear
-
20
g de azúcar Demerara
lub 20 g de azúcar morena - 10 g de almendras fileteadas
-
1
naranja roja
lub 1 naranja - 120 g de azúcar
- 140 g de yogur griego
-
80
g de miel de azahar
lub 80 g de miel de abeja - 2 huevos medianos
- 125 g de harina de trigo
- 1 cdita de polvo para hornear
- 100 g de miel de abeja
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1431 kJ / 342 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de pera
2óra
Panqué de zanahoria
1óra
Panqué con arándanos
1óra
Pastel de calabacita
1h 20min
Brulee de arroz y chabacano en cocción lenta TM6
5 godz. 35 min
Tarta de manzana
1óra
Galletas de avena y pasas
50min
Tarta de pera y almendra
25 Min
Rosca de naranja (Black Diamond)
2óra
Panqué de limón con crema de zarzamoras
1óra 45p
Pastel de manzana
1óra
Pay de manzana casero
2h 20min