Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de habas secas
- 2000 g de agua
- 2 cditas de sal fina
- 15 g de cilantro fresco
- 60 g de harina de maíz, para tamales
- ½ cdita de comino en polvo
- 200 g de arroz blanco cocido
- aceite vegetal, el suficiente para freír
- catsup, para servir
- Wartości odżywcze
- na 2 piezas
- Kalorie
- 1034 kJ / 246.2 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 45.2 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Błonnik
- 13.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40 min
Sopa de verdolagas
50min
Soya texturizada a la Vizcaína
1h 10min
Hongos y brócolis buffalo
35min
Quesadillas de quelites al comal
40 min
Setas con mole verde
40 min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40 min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Tortitas de lentejas y sopa de calabacitas
1h 30min
Croquetas de coliflor
35min
Entomatadas de tempeh
1h 5min
Hamburguesa de quinoa roja
40 min