Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1060 g agua
- 1000 g de papa, pelada y en trozos (2 cm)
- 80 g de jengibre, pelado y en rebanadas
- 2 jitomates guaje, grandes y en cuartos
- ¾ cditas semilla de comino
- ¼ cditas semillas de fenogreco
- 20 g de aceite de girasol
- ¼ cditas de cúrcuma, en polvo
- 1 cditas comino en polvo
- 1 cditas semilla de cilantro, molida
- ¼ cditas chile en polvo, chipotle molido o pimienta de cayena
- 1 cditas sal marina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 920 kJ / 220 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rollo de carne bajo en sodio
1h
Sopa de garbanzos (Revithia)
1 godz. 40 min
Puré de papa
50min
Tarta de espinaca con carne y requesón
1h
Pastel de atún con frijoles
40 min
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40 min
Lentejas y arroz con cebolla frita (Mujadarrah)
1 godz. 5 min
Salsa cremosa de perejil
35p
Quiche vegano de hongos
1óra 15p
Elotes cremosos
30 min.
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30 min.
Garbanzos con camote y espinacas
40 min