Urządzenia i Akcesoria
Leberknödel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 Stück
Składniki
-
Hühnerleber von Sehnen befreit100 g
-
Zwiebeln halbiert30 g
-
Knoblauchzehe1
-
frische Petersilie Blättchen abgezupft5 Stängel
-
Semmel in Würfeln (1 cm)1
-
Semmelbrösel30 g
-
Ei1
-
Salz2 ¼ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Msp.
-
Muskatnuss, gemahlen3 Prisen
-
Majoran, getrocknet1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
979 mg
Białko
6 g
Kalorie
330 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 min
Grießnockerl
30 min
Gebackene Holunderblüten
1 godz. 30 min
Semmelknödel
50 min
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Leberreis
35 min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1 godz. 10 min
Gebackene Leberknödel
2 godz.
Leberknödelsuppe
45 min
Rehragout
1 godz. 15 min
Serviettenknödel
1 godz. 10 min
Erdäpfelknödel
1 godz. 10 min