Leberknödel
TM6 TM5

Leberknödel

4.3 (69 ocen)

Składniki

  • 100 g Hühnerleber, von Sehnen befreit
  • 30 g Zwiebeln, halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 5 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
  • 1 Semmel, in Würfeln (1 cm)
  • 30 g Semmelbrösel
  • 1 Ei
  • 2 ¼ TL Salz
  • 1 Msp. schwarzer Pfeffer, gemahlen
  • 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
  • 1 TL Majoran, getrocknet

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
330 kJ / 79 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
0.8 g
Sód
979 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy