Urządzenia i Akcesoria
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
shallots cut in halves80 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter40 g
-
100 g SherryPineau de Charentes100 g
-
ground pepper1 - 2 pinches
-
bouchot mussels fresh, cleaned1500 g
-
crème fraîche100 g
-
egg yolks3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1569 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Creamy pea soup
40 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Garlic soup
40 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 godz. 10 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 godz. 45 min
Chinese Noodles with Turkey in Plum Sauce
2 godz. 5 min
Clams marinières
30 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min