Urządzenia i Akcesoria
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
shallots cut in halves80 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter40 g
-
100 g SherryPineau de Charentes100 g
-
ground pepper1 - 2 pinches
-
bouchot mussels fresh, cleaned1500 g
-
crème fraîche100 g
-
egg yolks3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1569 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Clam Chowder
55 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Bourbon Ginger Fizz (Metric)
5 min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 godz. 10 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min