Urządzenia i Akcesoria
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
shallots cut in halves80 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter40 g
-
100 g SherryPineau de Charentes100 g
-
ground pepper1 - 2 pinches
-
bouchot mussels fresh, cleaned1500 g
-
crème fraîche100 g
-
egg yolks3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1569 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15 godz.
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Hollandaise sauce
15 min
Champagne crème brûlée
2 godz. 25 min
Trout mousse
5 min
Steak tartare
30 min
Focaccia with onions
2 godz.
Braised Eggs
Brak ocen