Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de agua
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada rasa de sal (y algo más para hervir la pasta)
- 2 huevos (M)
- 300 g de harina sin gluten Farina Schär®
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1350 kJ / 322 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 37.9 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 1288.3 mg
Alternatywne przepisy
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5h
Pan de molde sin gluten
14 godz.
Rosquillas americanas sin gluten
2h 30min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Pan árabe sin gluten
1h 30min
Focaccia rústica sin gluten
2h 40min
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10min
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Lasaña sin gluten
2h
Pan exprés sin gluten
1h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 godz. 50 min
Crêpes sin gluten
45min