Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de agua
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada rasa de sal (y algo más para hervir la pasta)
- 2 huevos (M)
- 300 g de harina sin gluten Farina Schär®
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1350 kJ / 322 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 37.9 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 1288.3 mg
Alternatywne przepisy
Croquetas con harina casera (sin gluten)
5h
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Scones sin gluten
30min
Pan árabe sin gluten
1 Std. 30 Min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Pizza tropical sin gluten
1 Std.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Focaccia rústica sin gluten
2h 40min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min