Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca al huevo
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones
Składniki
-
400 g de harina (y un poco más para espolvorear)
-
4 huevos (tamaño L)
-
10 g de aceite de oliva virgen extra
-
1 cucharadita de sal
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
18 g
Kalorie
1916 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panes pita
1 godz. 50 min
Baguette
3 godz. 45 min
Masa de pasta fresca
1 godz.
Masa para pasta fresca
1 godz.
Pan ácimo
1 godz. 50 min
Pasta fresca al huevo con espinacas
30 min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 godz. 10 min
Pasta fresca básica
25 min
Pan para hamburguesa
3 godz. 20 min
Pan indio
45 min
Bagels
2 godz.
Pan básico
3 godz. 45 min