Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de harina (y un poco más para espolvorear)
- 4 huevos (tamaño L)
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1916 kJ / 457 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Masa para wontons
1h 15min
Masa para pasta fresca
1h
Pan para hamburguesa
3 Std. 20 Min
Gyozas (empanadillas japonesas)
1h
Pasta fresca básica
25min
Pan pita
1h 50min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1 godz. 35 min
Pasta fresca al huevo con espinacas
30min
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
2 Std. 10 Min
Pasta fresca de espinacas
25min
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1h 15min
Masa de pasta fresca
1h