Urządzenia i Akcesoria
Higos con miel y requesón
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porciones
Składniki
-
1500 g de leche entera
-
50 g de jugo de limón
-
500 g de higos
-
1 ramita de romero sólo las hojas
-
8 flores de lavanda
-
50 g de miel de abeja
-
250 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
7 g
Kalorie
768 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCINA MEXICANA SALUDABLE
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Chiles en escabeche
1 godz.
Natilla de mango
1 godz. 10 min
Mermelada de naranja
40 min
Mermelada de chabacanos deshidratados
40 min
Salsa de vainilla
15 min
Mermelada de fresa
15 min
Pera y jamaica al horno
35 min
Mermelada de ciruela y chile cascabel
1 godz.
Espárragos con salsa de jamiaca
40 min
Mermelada de jitomate y chile
1 godz. 15 min
Masa madre (levadura natural)
120 godz.
Mermelada de fresa
55 min