Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 g de masa hojaldre, muy fría
- leche, la necesaria para barnizar
- semillas de ajonjolí, el necesario para decorar
- 110 g de tocino ahumado, en trozos
- 280 g espárragos verdes, en trozos de 1 cm
-
100
g de queso ricotta
lub 100 g de queso de cabra - 150 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 1 clara de huevo
- 1 cucharadita de sal fina
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 3 ramita de tomillo fresco, deshojado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3066 kJ / 730 kcal
- Białko
- 60 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de chocolate
45 Min
Ensalada fría de arroz
45 Min
Pan al vapor
1j 30 menit
Pizza Marina
1j
Empanaditas de jitomate y albahaca
1j 20 menit
Ensalada de surimi y arroz
40 min
Pastel de hojuelas de maíz Thermomix
2j 30 menit
Pan de frutas
2h 55 min
Quiche lorraine
45 Min
Pizza Margarita
2j 10 menit
Croissants de hojaldre rellenos de chocolate
3h 35 min
Pizza de Nápoles
1j