Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite de oliva extra virgen, para engrasar
- 250 - 280 g de agua (ver tip)
-
15
g de levadura fresca, desmoronada
lub 7 g de levadura seca instantánea, desmoronada -
30
g de miel de abeja
lub 30 g de azúcar morena - 250 g de harina de trigo integral
- 250 g de harina de trigo
- ½ cdita de sal fina
- 20 g de avellanas
- 20 g de nuez de castilla, en mitades
- 80 g de fruta deshidratada, mezclada (p.ej. arándanos, higos, chabacanos, manzanas, etc), en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 40 mg
Alternatywne przepisy
Brioche de queso de cabra y arándanos TM6
2óra
Pan con salvado, nueces, zanahoria, manzana y yogur
2h 20min
Pan de muerto relleno de dulce de leche
4h 15min
Pan de caja integral
1 godz. 40 min
Fritos de manzana (Hestan Cue™)
35p
Pan de aceitunas TM6
4h
Bollos dulces de espelta con fruta seca
1j 10 menit
Galletas de avena y pasas
50min
Pan de canela
3h
Pan de naranja cristalizada
4h
Galletas de cacahuate
30 min.
Panquecitos de nuez y vainilla
1h