Urządzenia i Akcesoria
Higos rellenos de crema de cocoa, café y ron
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
20 piezas
Składniki
-
200 g de mantequilla
-
40 g de azúcar glass
-
10 g de cocoa en polvo
-
1 cucharadita de café soluble
-
10 g de ron
-
20 higos frescos
-
200 g de chocolate amargo
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pieza
Białko
2 g
Kalorie
678 kJ /
162 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Flan de amaranto
4 godz. 40 min
Galletas de amaranto
45 min
Panquecitos de las mil y una frutas
1 godz. 35 min
Mermelada de fresa
15 min
Mermelada de frutos rojos
15 min
Mermelada de ciruela y chile cascabel
1 godz.
Mermelada de jitomate y chile
1 godz. 15 min
Pan con salvado, nueces, zanahoria, manzana y yogur
2 godz. 20 min
Tarta de guayaba y chile habanero
1 godz.
Queso de nuez
30 min
Coliflores gratinadas
25 min
Mermelada de fresa
55 min