Urządzenia i Akcesoria
Higos rellenos de crema de cocoa, café y ron
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
20 piezas
Składniki
-
200 g de mantequilla
-
40 g de azúcar glass
-
10 g de cocoa en polvo
-
1 cucharadita de café soluble
-
10 g de ron
-
20 higos frescos
-
200 g de chocolate amargo
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pieza
Białko
2 g
Kalorie
678 kJ /
162 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Helado de praliné
5 godz. 30 min
Cheesecake de mora azul
5 godz.
Agua de avena y manzana
5 min
Manzanas al tequila
35 min
Ensalada fría de arroz
45 min
Panqué de chocolate y frambuesa
1 godz. 20 min
Muffins con crema de avellana y chocolate
40 min
Pera y jamaica al horno
35 min
Pimientos rellenos
50 min
Pay de limón
3 godz. 30 min
Tartalaza
1 godz. 30 min
Panqué de zanahoria
1 godz.