Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- mantequilla sin sal, para engrasar
- 700 g higo, sin las puntas y sin la base
- 1 cdita de polvo para hornear
- 200 g de harina
- 3 huevos
- 80 g de azúcar, y un poco más para espolvorear
- 500 g de leche
- 2 - 3 cdas de azúcar refinada o al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 718 kJ / 171 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de maíz Texano
35 dk
Tarta de ricotta y frutos rojos
2h
Pastel de calabacita
1h 20min
Pastel de nueces y zanahorias
1sa
Pan de frijol
1 godz. 40 min
Pan de aceitunas TM6
4sa
Panqué de miel
2sa 30 dk
Kasutera (Castella) Panqué de miel
1 godz. 45 min
Tarta tatin de jitomate
1 Std. 10 Min
Tarta mediterránea de higos
1 godz. 30 min
Pastel de pera y nuez
1 Std. 10 Min
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1 godz. 30 min