Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 1 rama de canela
- 600 g de mamey, pelada y deshuesada
- 250 g de masa de maíz
- 40 g de miel de abeja
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Champurrado del puesto de tamales
15 menit
Atole champurrado
20 min
Agua de Horchata
5 menit
Chileatole
55 Min
Agua de tuna
5 menit
Agua de avena y manzana
5 menit
Agua de alfalfa, lechuga y limón
5 menit
Agua de chayote
10 min
Agua de horchata
15 menit
Champurrado
25 min
Annin tofu (gelatina de almendra)
7h
Atole de guayaba
40 min