
Urządzenia i Akcesoria
Pastel de cajeta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 porciones
Składniki
Pastel
-
350 g de harina para hot cakes
-
275 g de azúcar
-
80 g de aceite
-
280 g de leche
-
5 huevos
-
1 cdita de polvo para hornear
Crema
-
200 g de leche evaporada
-
390 g de leche condensada
-
200 g de cajeta
Cubierta
-
300 g de crema (min 30% de grasa) fría
-
150 g de cajeta
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
705 kcal /
2961 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
90 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DE MI COCINA A TU COCINA
59 Przepisów
Meksyk
Meksyk