Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastel
- 350 g de harina para hot cakes
- 275 g de azúcar
- 80 g de aceite
- 280 g de leche
- 5 huevos
- 1 cdita de polvo para hornear
Crema
- 200 g de leche evaporada
- 390 g de leche condensada
- 200 g de cajeta
Cubierta
- 300 g de crema (min 30% de grasa), fría
- 150 g de cajeta
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2961 kJ / 705 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 90 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de nuez glaseado
1 godz. 30 min
Pan de elote
1sa
Panqué con chocolates
1sa
Pastel de chocolate con avellanas
2 godz. 40 min
Panqué de nuez glaseado
1 godz. 30 min
Panqué de plátano
2h 15min
Panqué de vainilla
2 godz. 40 min
Cheesecake de mora azul
5sa
Panqué de nuez
50 dk
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1 godz. 30 min
Panqué de plátano con chocolate
1sa
El mejor pastel de chocolate
1sa