Urządzenia i Akcesoria
Schnelle Biskuitroulade
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
10 Stücke
Składniki
-
Zucker150 g
-
Marillenmarmelade passiert250 g
-
Rum1 EL
-
Eier (Größe M)6
-
Salz1 Prise
-
Vanillezucker1 TL
-
150 g Dinkelmehl, glattWeizenmehl, glatt150 g
-
Backpulver½ TL
-
Staubzucker zum Bestreuen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
84 mg
Białko
5 g
Kalorie
901 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Topfenknödel mit Marillenröster
1 godz. 20 min
Schokomousse-Biskuitroulade
2 godz. 30 min
Topfenstrudel
2 godz. 10 min
Topfengolatschen
50 min
Kardinalschnitten
3 godz.
Wiener Rehrücken
3 godz. 40 min
Apfelschlangerl
2 godz.
Polsterzipfl
2 godz. 10 min
Buchteln mit Vanillesauce
1 godz. 40 min
Bananenschnitten
3 godz.
Mini-Schaumrollen
1 godz. 40 min
Eva's Sachertorte
1 godz. 40 min