Urządzenia i Akcesoria
Veal and Mixed Vegetable Purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
potatoes peeled, cut in pieces300 g
-
carrots washed, cut in pieces300 g
-
veal meat boneless, ensuring all bones are removed before use180 g
-
water500 g
-
unsalted butter¼ tsp
-
300 g frozen green peas, washedgreen peas, fresh washed300 g
-
apple juice200 g
-
olive oil5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
898 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Veg
35 min
Chicken & Veggies
15 min
Sweet Potatoes and Lentils
40 min
Whole Milk Cereal Purée
20 min
Fruit and Yoghurt Purée
5 min
Meat and Vegetables with Rice
15 min
Fruit Purée
10 min
Mango, Banana and Blueberry Purée
10 min
Turkey vegetable purée (around 6 months)
30 min
Beef and Carrots - from 8 months
25 min
Apples and Prunes - from 6 months
15 min
Peach and Banana Purée
20 min