Veal and Mixed Vegetable Purée
TM6 TM5 TM31

Veal and Mixed Vegetable Purée

3.8 (4 oceny)

Składniki

  • 300 g potatoes, peeled, cut in pieces
  • 300 g carrots, washed, cut in pieces
  • 180 g veal meat, boneless, ensuring all bones are removed before use
  • 500 g water
  • ¼ tsp unsalted butter
  • 300 g green peas, fresh, washed
    lub 300 g frozen green peas, washed
  • 200 g apple juice
  • 5 g olive oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
898 kJ / 215 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy