![Veal and Mixed Vegetable Purée Veal and Mixed Vegetable Purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CF0DCFAF-8511-4F3C-AF3D-7CB737AB74A7/Derivates/5328AF03-B613-486D-9362-C82E42AE358A.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g potatoes, peeled, cut in pieces
- 300 g carrots, washed, cut in pieces
- 180 g veal meat, boneless, ensuring all bones are removed before use
- 500 g water
- ¼ tsp unsalted butter
-
300
g green peas, fresh, washed
lub 300 g frozen green peas, washed - 200 g apple juice
- 5 g olive oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 898 kJ / 215 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sweet Potatoes and Lentils
40min
Carrot Purée - from 6 months
20min
Meat and Vegetables with Rice
15min
Cereal Fruit Pulp
20min
Fruit and Yoghurt Purée
5 min
Milk and Oat Flakes Pudding with Fruit Purée
10min
Trio of Sweet Root Vegetable Purée
20min
Salmon and Veg
35min
Baby Rice
10min
Beef and Carrots - from 8 months
25min
Courgette Purée - from 6 months
15min
Chicken & Veggies
15min