Urządzenia i Akcesoria
Kokos-Kirsch-Käsekuchen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
12 Stücke
Składniki
Teig
-
Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten70 g
-
Zucker70 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht15 g
-
Ei1
-
Mehl220 g
-
Backpulver1 TL
Belag
-
Magerquark500 g
-
Speisestärke80 g
-
Kokosmilch (400 g)1 Dose
-
Zucker200 g
-
Eier3
-
Schattenmorellen (à 680 g), abgetropft1 Glas
-
Kokosraspeln zum Bestreuen20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
11 g
Kalorie
1589 kJ /
379 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 2/2015
22 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mohn-Buttermilch-Kuchen mit Pfirsichen
1 godz.
Beeren-Kokos-Kuchen
2 godz. 10 min
Sauerkirschkuchen
1 godz. 30 min
Buttermilchkuchen mit Nuss
45 min
Zitronen-Mohn-Kuchen
2 godz.
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1 godz. 40 min
Streusel-Mohn-Käsekuchen
7 godz. 15 min
Schmand-Ananas-Kuchen
7 godz.
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9 godz. 30 min
Apfelrahmkuchen
1 godz. 50 min
Zimt-Apfel-Kuchen
3 godz.
Apfel-Käsekuchen
1 godz. 40 min