Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g de chocolate con leche en trozos
- 95 g de pulpa de maracuyá congelada (y descongelado)
- 20 g de miel
- 45 g de mantequilla (a temperatura ambiente)
- Wartości odżywcze
- na 385 g
- Kalorie
- 6876 kJ / 1645 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 150.5 g
- Tłuszcz
- 106.5 g
- Błonnik
- 12.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merengue suizo
10min
Merengue italiano
20min
Merengue francés
2h 15 min.
Crema de lima
2u. 20min
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2h
Merengues con nata y coco
6h 30min
Masa sablé con almendras (sin huevo)
45min
Salsa de toffee al café
10min
Tarta bombón de avellanas
7h
Pasta choux y crema pastelera (sin gluten)
2h 15 min.
Trufas de coco
1 Std. 40 Min
Merengue con agua
15min