Urządzenia i Akcesoria
Ganache de maracuyá
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
385 g
Składniki
-
225 g de chocolate con leche en trozos
-
95 g de pulpa de maracuyá congelada (y descongelado)
-
20 g de miel
-
45 g de mantequilla (a temperatura ambiente)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 385 g
Białko
21.1 g
Kalorie
6876 kJ /
1645 kcal
Tłuszcz
106.5 g
Błonnik
12.7 g
Węglowodany
150.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feliz Navidad
17 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5 godz.
Macarons
2 godz. 30 min
Fondant (pasta de azúcar)
5 min
Ganache de chocolate blanco
1 godz. 5 min
Frosting de chocolate y queso cremoso
10 min
Frosting de mascarpone y cacao
10 min
Bombones rellenos de crema de maracuyá
2 godz.
Ganache de chocolate
1 godz. 10 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 godz.
Tarta para celebraciones
7 godz.
Bizcocho triple de chocolate
2 godz. 20 min
Chiffon de chocolate y buttercream
2 godz. 30 min