Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g de chocolate con leche en trozos
- 95 g de pulpa de maracuyá congelada (y descongelado)
- 20 g de miel
- 45 g de mantequilla (a temperatura ambiente)
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 6876 kJ / 1645 kcal
- Białko
- 21.07 g
- Węglowodany
- 150.51 g
- Tłuszcz
- 106.52 g
- Błonnik
- 12.67 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Plastilina de chocolate para niños (chocolate plástico)
1h
Postre chajá
11 Std. 15 Min
Macaron Christmas tree
3sa 15 dk
Merengue suizo
10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Bougatsa griega con miel y pistaches
4h 45min
Merengue italiano
20min
Tarta de limón y merengue
2hod. 10min
Macarons de chocolate
2h 30min
Pavlova
5sa 20 dk
Fondant (pasta de azúcar)
5min
Macarons
2h 30min