Urządzenia i Akcesoria
Ganache de maracuyá
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
385 g
Składniki
-
225 g de chocolate con leche en trozos
-
95 g de pulpa de maracuyá congelada (y descongelado)
-
20 g de miel
-
45 g de mantequilla (a temperatura ambiente)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 385 g
Białko
21.1 g
Kalorie
6876 kJ /
1645 kcal
Tłuszcz
106.5 g
Błonnik
12.7 g
Węglowodany
150.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feliz Navidad
17 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 godz.
Chocolate fudge cake
5 godz. 45 min
Milhojas con crema de vainilla
5 godz.
Cupcakes de chocolate y cacahuete
50 min
Tarta Saint-Honoré
3 godz.
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min
Salsa de toffee al café
10 min
Bizcocho triple de chocolate
2 godz. 20 min
Tarta de chocolate con toffee salado
2 godz. 40 min
Soufflés de chocolate
45 min
Tarta rayada
3 godz.
Tarta de merengue y fresas
1 godz. 10 min