Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1130 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 20 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 130 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- ½ cucharadita de leche en polvo (opcjonalnie)
- 5 g de aceite de girasol
- 15 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo batido para pintar
- semillas de sésamo, amapola, etc. para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 18.7 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Focaccia rellena
4h 20min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1óra 45p
Panecillos de queso de cabra
2óra
Pan picnic de tres sabores
1h 30 min
Bao buns de cerdo
2óra
Pan para hamburguesa
3h 20min
Pan de leche
2h 20min
Panes pita
1 godz. 50 min
Rollerpizza
1óra
Bagels caprese
2óra
Bagels con salmón ahumado y rúcula
2óra
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min