Urządzenia i Akcesoria
泰式酸魚湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
新鮮紅辣椒 切段2 根
-
蒜頭15 克
-
紅蔥頭30 克
-
蝦醬¼ 茶匙
-
水1200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
牛番茄 切片1 顆
-
鱸魚 切塊(約5公分)500 克
-
新鮮蠔菇 切片8 片
-
檸檬汁10 克
-
魚露1 ½ 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
44.3 g
Kalorie
1415 kJ /
338 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A-TY 泰國媽媽味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan