Urządzenia i Akcesoria
Mulligatawny Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
olive oil30 g
-
onions quartered150 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
sweet potatoes cut in pieces150 g
-
dessert apples diced (1 cm)210 g
-
curry powder2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
paprika½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
tomato purée15 g
-
100 g long grain ricered split lentils100 g
-
liquid vegetable stock900 g
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
sour cream for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.6 g
Kalorie
755 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Węglowodany
25.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min