Urządzenia i Akcesoria
Pork Roast with Pistachio stuffing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portion
Składniki
-
garlic clove2
-
pistachio nut, shelled, unsalted, peeled70 g
-
basil leaf, fresh4
-
arugula50 g
-
Parmesan cheese cut into cubes100 g
-
olive oil and 2 teaspoons for cooking30 g
-
salt
-
pepper, ground
-
French pork cut "filet de porc" (1.2 kg), wallet-opened by the butcher1
-
water4 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
1617 kJ /
388 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Jewish Chicken Soup
50 min
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Red Velvet Waffle
20 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Steamed Pineapple Coconut Cake
1 godz. 45 min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
5 godz. 30 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Cullen Skink
45 min
Pad Thai
45 min
Tomato Soup
40 min