Urządzenia i Akcesoria
Pork Roast with Pistachio stuffing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portion
Składniki
-
garlic clove2
-
pistachio nut, shelled, unsalted, peeled70 g
-
basil leaf, fresh4
-
arugula50 g
-
Parmesan cheese cut into cubes100 g
-
olive oil and 2 teaspoons for cooking30 g
-
salt
-
pepper, ground
-
French pork cut "filet de porc" (1.2 kg), wallet-opened by the butcher1
-
water4 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
1617 kJ /
388 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Soft Date Cake with Walnuts
1 godz. 10 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Mango Blackberry Spritzer
2 godz. 5 min
Spicy sea bass (samke harra)
50 min
Baked Chili Beans
50 min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Shrimp and Potato Boil
40 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min