Urządzenia i Akcesoria
Pork Roast with Pistachio stuffing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portion
Składniki
-
garlic clove2
-
pistachio nut, shelled, unsalted, peeled70 g
-
basil leaf, fresh4
-
arugula50 g
-
Parmesan cheese cut into cubes100 g
-
olive oil and 2 teaspoons for cooking30 g
-
salt
-
pepper, ground
-
French pork cut "filet de porc" (1.2 kg), wallet-opened by the butcher1
-
water4 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
1617 kJ /
388 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Brak ocen
Salmon with Grapefruit Quinoa
Brak ocen
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Curry Seafood Chowder
1 godz.
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50 min
Miso Soup
40 min
Cilantro Lime Sauce
10 min