Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti e tagliati a metà se grandi
- 80 g di taccole fresche, pulite e tagliate a pezzi (3 cm)
- succo di limone, a piacere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 36 kJ / 9 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli e zucchine al vapore
30 Min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 dk
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 dk
Carote e patate dolci al vapore
30 Min
Patate e zucca al vapore
25 Min
Nasello al vapore con riso e verdure
30 Min
Sogliola al vapore con piselli
40 Min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Contorno di cavolfiore al forno
30 Min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 dk
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 dk