Urządzenia i Akcesoria
Express Pho Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
daikon (Japanese radish) peeled. ends trimmed, quartered if necessary to fit blade width35 oz
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
fresh ginger thinly sliced½ oz
-
garlic cloves5
-
Chinese five spice2 tbsp
-
ground cardamom1 tsp
-
beef stock paste2 heaping tbsps
-
water45 ½ oz
-
salt1 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
shaved beef steak24 oz
-
fresh cilantro leaves thinly chopped½ oz
-
spring onion thinly chopped1
-
bean sprouts, fresh3 ½ oz
-
fresh red chili thinly sliced1
-
chili sauce (opcjonalnie)2 tsp
-
hoisin sauce (opcjonalnie)4 tsp
-
lime cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1546.6 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
720.4 kJ /
172.2 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Shrimp Scampi
40 min
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Brak ocen
Malaysia-style Coconut Chicken
25 godz. 40 min
Frozen Yogurt Bark
6 godz. 10 min
Sambal Petai Fried Mee
20 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.