Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 oz daikon (Japanese radish), peeled. ends trimmed, quartered if necessary to fit blade width
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- ½ oz fresh ginger, thinly sliced
- 5 garlic cloves
- 2 tbsp Chinese five spice
- 1 tsp ground cardamom
- 2 heaping tbsps beef stock paste
- 45 ½ oz water
- 1 tsp salt
- 2 tsp fish sauce
- 24 oz shaved beef steak
- ½ oz fresh cilantro leaves, thinly chopped
- 1 spring onion, thinly chopped
- 3 ½ oz bean sprouts, fresh
- 1 fresh red chili, thinly sliced
- 2 tsp chili sauce (opcjonalnie)
- 4 tsp hoisin sauce (opcjonalnie)
- 1 lime, cut into wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 720.4 kJ / 172.2 kcal
- Białko
- 19.4 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 1546.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Fricassee
50min
Southern Potato Salad
1h 15min
Carnitas
Brak ocen
Potato Gratin (TM6)
1 Std. 10 Min
Ube Coffee
10 min
Potato Pancakes
45 min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Kiwi Sour
10 min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2 Std. 55 Min
Skinny Strawberry Acai Lemonade
10 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Patty Melt
1h 5min