Urządzenia i Akcesoria
Express Pho Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
daikon (Japanese radish) peeled. ends trimmed, quartered if necessary to fit blade width35 oz
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
fresh ginger thinly sliced½ oz
-
garlic cloves5
-
Chinese five spice2 tbsp
-
ground cardamom1 tsp
-
beef stock paste2 heaping tbsps
-
water45 ½ oz
-
salt1 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
shaved beef steak24 oz
-
fresh cilantro leaves thinly chopped½ oz
-
spring onion thinly chopped1
-
bean sprouts, fresh3 ½ oz
-
fresh red chili thinly sliced1
-
chili sauce (opcjonalnie)2 tsp
-
hoisin sauce (opcjonalnie)4 tsp
-
lime cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1546.6 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
720.4 kJ /
172.2 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Embotido
Brak ocen
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 min
Singapore Curry Chicken Noodles
1 godz.
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Liquid Caramel
Brak ocen
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Cheesecakes in Jars
2 godz. 30 min
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
Agedashi tofu
30 min
Creole jambalaya
1 godz.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.