Urządzenia i Akcesoria
Easy Coddled Eggs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
non-stick cooking spray to grease
-
water20 oz
-
heavy cream divided6 oz
-
ham, cooked, diced divided6 oz
-
large eggs divided6
-
fresh chives chopped, divided, plus extra to garnish6 tsp
-
salt divided6 pinches
-
ground black pepper6 pinches
-
brioche toasted, cut into strips, to serve3 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
664 mg
Białko
12 g
Kalorie
962 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Sour Plum Sauce
Brak ocen
Slow Cooked Oxtail
8 godz. 20 min
Tunisian Beef Ribs
4 godz. 55 min
Browning Pork Cubes
15 min
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min
Duchess Potatoes
1 godz. 10 min
Steamed Scrambled Eggs
30 min
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40 min
Hawaiian Pizza with Stuffed Cheese Crust (Ben)
2 godz. 10 min
Chocolate Truffles
40 min
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1 godz.