Urządzenia i Akcesoria
西班牙蒜味湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭60 克
-
橄欖油50 克
-
匈牙利辣紅椒粉1 茶匙
-
雞高湯塊(用於0.5公升的水)2 塊
-
水1250 克
-
蛋 稍微打散2 顆
-
法國麵包4 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.8 g
Kalorie
1412 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
34.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jorge熱情西班牙
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan