Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Galleta caramelizada de hojaldre
- 2 cucharadas colmadas de azúcar glas
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 230 g)
Crema de melocotón
- 150 g de zumo de naranja
- 20 g de azúcar
- 400 g de melocotón en almíbar (en mitades), en trozos
- 1 sobre de preparado en polvo para natillas
Montaje
- 1 cucharada colmada de azúcar glas, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1205 kJ / 288 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 95.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bartolos
40 Min
Natillas de jarabe de arce
20 Min
Croquetas de beicon y guisantes
5 Std.
Solomillo de ternera con salsa de cerezas al Oporto
30 Min
Flanes de parmesano caramelizados
5h 25min
Vasitos ratatouille con gelatina de tomate
2 Std. 35 Min
Vasitos de mango y yogur con cerezas
25 min.
Limoncello
193h
Tarta cremosa de melocotón
3 Std. 15 Min
Bocaditos de limón y almendra
5 godz. 15 min
Panna cotta de café
4 godz. 10 min
Hojaldre de mascarpone y manzana
45 min