Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla roja en gajos
- ½ - 1 chile rojo fresco en tiras
- 200 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de vinagre de vino tinto
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 5156.8 kJ / 1232.5 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 246.3 g
- Tłuszcz
- 25.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 2421 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lemon curd (Espesar)
20 Min
Crumble clásico
2h 30 min
Chutney de manzana
20 Min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24h
Galletas de queso con chutney de pimientos al whisky
2 Std.
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1h 40 min
Solomillo de ternera poco hecho con salsa bearnesa (Al vacío)
2h 20 min
Caramelos de toffee
2 Std.
Chalota caramelizada (350 g)
25min
Cebolla caramelizada (500 g)
40 Min
Cebolla caramelizada (200 g)
25min
Crema de limón (Lemon curd)
25min