Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla roja en gajos
- ½ - 1 chile rojo fresco en tiras
- 200 g de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de vinagre de vino tinto
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 5156.8 kJ / 1232.5 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 246.3 g
- Tłuszcz
- 25.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 2421 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chutney de manzana
20 min
Crumble clásico
2 godz. 30 min
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1 Std. 40 Min
Salsa de tomate estilo italiano
35 Min
Bacalao con risotto de remolacha y lemon grass (Al vacío)
2h 10min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24h
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15min
Tarta Tatin de cebolla con caramelo a las hierbas
1 Std. 40 Min
Cebolla caramelizada (200 g)
25 Min
Lemon curd (Espesar)
20 min
Cebolla caramelizada (500 g)
40 Min
Salsa bechamel (Espesar)
15min