
Urządzenia i Akcesoria
Papas de aveia com tomate e manjericão
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 doses
Składniki
-
folhas de manjericão picadas10 g
-
flocos de aveia150 g
-
água600 g
-
caldo de legumes em pó1 c. chá de
-
manteiga10 g
-
azeite10 g
-
tomate-cereja cortado em metades200 g
-
queijo mozarela em bolas pequenas75 g
-
Pimenta q.b. p/ temperar
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
308 kcal /
1288.6 kJ
Białko
15.2 g
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
27.7 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
245 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Papas de aveia
5 Przepisów
Portugalia
Portugalia