Papas de aveia com tomate e manjericão

Papas de aveia com tomate e manjericão

4.5 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 doses

Składniki

  • folhas de manjericão picadas
    10 g
  • flocos de aveia
    150 g
  • água
    600 g
  • caldo de legumes em pó
    1 c. chá de
  • manteiga
    10 g
  • azeite
    10 g
  • tomate-cereja cortado em metades
    200 g
  • queijo mozarela em bolas pequenas
    75 g
  • Pimenta q.b. p/ temperar

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 308 kcal / 1288.6 kJ
Białko 15.2 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 27.7 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 245 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...