蘋果肉桂燕麥棒

蘋果肉桂燕麥棒

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
15 個

Składniki

  • 蘋果 削皮去籽,切塊
    155 克
  • 二砂糖
    85 克
  • 奶油
    80 克
  • ¼ 茶匙
  • 肉桂粉
    ½ 茶匙
  • 大燕麥片 (傳統燕麥片,非即沖即食燕麥片)
    230 克
  • 蔓越莓乾 (剖半)
    75 克
  • 南瓜籽
    50 克
  • 杏仁片
    70 克
  • 爆米香,原味 米香粒
    35 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 15 個

Sód 281.6 mg
Białko 61.1 g
Kalorie 11460.8 kJ / 2739.2 kcal
Tłuszcz 123.5 g
Błonnik 42.3 g
Tłuszcz nasycony 48.2 g
Węglowodany 369 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...